over Betty

Ik ben 56 jaar en ik heb 27 jaar ervaring in het faciliteren van vertrouwen, kracht, rust en geluk in het leven van anderen. Mijn missie is om bij te dragen aan een betere wereld door het ontwikkelen van het persoonlijk leiderschap van mijn klanten. Dit stelt hen in staat hun dromen realiseren. Daarom heet mijn bureau ‘Dreams in Business’.

 

Mijn werkterrein is daar waar leiderschap, persoonlijke effectiviteit en management samenkomen. Where the hard side of business meets the soft side of leadership. Waar het gaat om een duurzaam, gezond evenwicht tussen hoofd en hart, vrijheid en rekenschap, resultaat en relatie.

 

Met dat perspectief leggen klanten mij vragen voor als: “Wie/wat ben ik nu? Wat (voor leider) wil ik zijn? Wat is daar voor nodig? Waar zit mijn grootste kracht? Hoe wil en kan ik die in de toekomst (beter) inzetten? Binnen of buiten mijn organisatie? Waar wil ik zijn over vijf jaar, tien jaar? Waar wil ik op terugkijken als ik stop met werken?”

 

Het is mijn vak en mijn passie om mijn klanten te faciliteren de antwoorden op bovenstaande vragen te vinden. Soms door praktisch gereedschap aan te reiken, soms door in de diepere lagen van hun bewustzijn te werken. Hoe dan ook altijd binnen de werkcontext en in constante verbinding met de bij aanvang van onze samenwerking afgesproken resultaten.

 

Kijk voor meer informatie op mijn LinkedIn profiel.